2007.03.14. Szerda

Ma közelebbről tudtam tanulmányozni egy Trabant műszerfalat (ez kamu, mert bármelyik nap tudtam volna, hiszen a szobám falára van felszerelve az ex gépemé :D ). Méregettem jobbra-balra, majd konstatáltam, hogy a kispolski nyers műszerfalának, és a Trabant műszerfalának a dőlésszöge közel azonos. Ez kedvezően hatott a tervemre, így elő is kaptam a négyzetméteres fémlemezt, szépen lerozsdamaróztam, majd számolgattam, méregettem, Trabi műszerfalról sablont csináltam, rajzolgattam az én vaslemezemre, majd fúrtam, dekopíroztam, felxeltem, megint fúrtam, reszeltem, köszörültem, satuztam, hajlítgattam, gumikalapácsoztam, próbálgattam, megint reszelgettem, megint próbáltam, majd megint reszeltem, majd megint próbáltam, majd felxeltem, majd kicsit csapkodtam, majd kombináltogóztam, majd próbáltam, majd gyorsan fotóztam. Ez lett belőle. Pénteken ha minden igaz be is kerül az autóba, szépen, hegesztve, igényesen (egy s-sel ;) ). Remélem Nektek is tetszik. Jah, nem nyers fémlemez lesz a műszerfalam, ezt már mondtam. Egyelőre vacilálok az eredeti fa, és a nagyon élethűnek tűnő bézs műbőr között. Utóbbi mellett szól, hogy jobban viseli a nyári meleget. Jah, és el ne felejtsem: a képeken látható műszerek csak a próba kedvéért kerültek bele, eszem ágában sincs két sebességmérővel, és egy warnyű kombinált ledes műszerével felszerelni a kocsit :D

Nemsoká lekenem alapozóval, lehet, azt is lefotózom, mert érdekes ám az :D
nah, ebből a három pici lukból mi lesz? hoppácska, itt még volt mit reszelgetni sebaj, a trabi-műanyagok eltakarják :D hoppácska, nekem nagyontetszik beta verzióban is tyuhajj, kocsiban vajh milyen lesz majd? Amolyan kis keménynek tűnik, hogy 3 műszer van benne ;)

Kommentek

Kopányi Sándor

Elismerésem. Tényleg!!!! Nagyon jó lesz!!!!

Gratula! ;)

nyuszy

Szamosnak volt ilyenje anno, nem volt rossz :)

Tibee

Pfúú, amikor mondtad a metróban ezt a tervedet, akkor is sejtettem, hogy jól fog kinézni, de, hogy ilyen durván mutasson, azt nem gondoltam volna. Minden elismerésem. ;) :)

Buszos Petya

Húvazze! Ha lesz rajta egy rendes kárpit, meg normális mûszerek lesznek benne, akkor tiszta Alfa Romeo-fíling. kíváncsi leszek rá, ha kész lesz.

nyuszy #3017:
Neki valami ladamûszeres cucca volt, ugye?

KeMa

Buszos Petya #3026: nekem is lada mûszerek lesznek benne, csak egyedi számlappal ;)

nyuszy #3017: ezt se én találtam akkor ki? :(

Tibee #3019: elhiszed, hogy án sem gondoltam volna, hogy ilyen ütõs lesz?

Tibee

KeMa #3027:
/3 Talán. :)

viandr

Amikor olvastam, kezdtem elszontyolodni, mert azt hittem, találhatok ki mást :D
Aztán a képek láttán kicsit megkönyebbültem, mert én nem egészen így akarom megoldani, így szerencsére nem lesz egyforma :P
Amúgy gratulálok, kurva jól kitaláltad, és megvalósítottad. (tudom, még nincs kész, de ez kiindulási alapnak nagyon király!)

Törölt felhasználó

Meg kell, hogy dícsérjelek. Elismerésem. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!