2007.04.06. Péntek

Ma feleszkábáltam a rendszámot az elejére, mert a rendőrök sűrűbben igazoltattak mostanában emiatt. Ép lököst nem találtam itthon, úgyhogy ügyeskedtem. Rendszámtáblakeret kapott hátulról egy merevítést, majd egy BIS lököstartóval felkerült baloldalra, előre. Remélem az elkövetkezendő két hétben tudok szerezni valamilyen ép lököst, mert nagyon nem tetszik ott a rendszám. Homlokfalat meg nem fogok miatta fúrni. Kép később.

Továbbá említésre méltó (már vagy 5 napja be szeretném írni), hogy mégsem volt semmi gond a karbimmal: nem azért kromolt, mert szar volna az úszó, vagy elállítódott volna! Letekarítottam a kipuról a kormot, hogy meglessem, vajon amit ott láttam az egy hónap termése-e? Letakarítottam, mentem vele cirka 200 km-t a napokban vele, de egy darab korom sincs rajta. Alaposan megvizsgáltam, és megtaláltam a hiba forrását. Középre, a műanyag kardánbox nem volt felcsavarozva rendesen, mert a kulisszám nem a legjobb (ugye, használt került bele). Namost nem is tudom lecsavarni azt a műanyagot, mert akkor nem tudom sebsségbe tenni. A következő történt: határozott I-es, vagy III-as kapcsolásakor annyira előrejött a műanyag, hogy egész egyszerűen megemelte a szivatót egy picit. Nem nagyon, csak éppen annyira, hogy a kocsinak szar alapjárata, és nagy CO-ja legyen :D .

Örülök, hogy csak az emberi trehányság, nem pedig a kisautó meghibásodása miatt volt ez a gond.

Továbbá ma tárgyaltam a fényezővel. Ez egy állat. :D Képes akár két hétig gittelni - csiszolgatni, csakhogy olyan legyen a fény, hogy törésmentesen láthassa benne magát :D Ő az én emberem! Anyagiakról majd később :D

Megmondta, milyen anyagokra lesz szükség, megleste a hegesztéseket, stb... Azt mondta, valóban nem a legszebb munka, de neki ennél jobb még nemnagyon volt keze alatt. Munkáját már láttam, remélem nekem is tudja azt a minőséget produkálni. Mondta, hogy a festéken kívül milyen dolgokra lesz szükség, milyen márkát kell majd (mondjuk úgyis együtt megyünk megvenni) szerezni. A festéken kívül cirka 20-25 ezer lesz az aládolgozáshoz szükséges cuccok ára. Azt mondja a végeredmény ennél csak olcsóbb lehet. Legyen igaza :D

Kommentek

Törölt felhasználó

Nekem van eladó kislökhárítóm. 91'-esé. Elsõ, hátsó. Ha kell, szólj. :)

viandr

Hát, ha nem veted meg az ocsmány feketére festett elsõ króm lökhárítómat, akkor azt oda tudom adni :D
(legalább addig, míg nem lesz másik)

nyuszy

Gyári lökösöm nekem is van fölösleges ;)

KeMa

Köszönöm a segítségeket. Ha lököst veszek, akkor csakis krómot, mert mûanyagot minek, ha úgyis cserés lesz fényezés után.

Viandr, ha a tiédet kölcsön tudod adni, azt megköszönném :D Majd visszaadom az önindítóval együtt :P

Törölt felhasználó

Helyes-helyes. Krómot kúpfelnivel :) :) ;) )

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!