2007.04.26. Csütörtök

Ma "sportnap" nevezetű izé volt a suliban, ami abból áll, hogy minden Fáy-s diák, akinek van, kocsival jön a népligeti sportpályához, és akkor megállás nélkül gizdulnak, kinézetre, állapotra való tekintet nélkül. Így tettem én is. Igaz szolidan. Egy srácot megismertem, szintén kispókos, cseréltünk autót egy körre. Nagyon finoman megy a gépe, tiszta műszer. Ő meg elájult az enyémen, hogy milyen jól megy :D Azt mondta, ő regizett már a fiat126.hu-ra, csak nem tudott a fórumra írni. Velencére mindenesetre elcsaltam ;)

Volt egy ócsai kispókos is, de az nálam is szakadtabb pókkal volt. Kézifékezett, meg próbált gumit füstölni, de a gyári kipufogóra hergelt 10-es PVC cső sokat elárult a gyerekről. Ki se mert ellenem állni :D (eszem ágában sem volt kihívni gyorsulni, csak osztálytársaim odamentek, hogy kihívják ellenem, mert szerették volna, hogy valaki leoltsa. állítólag én lettem volna az). Szerencsére a gyerek nem mert kiállni, mert énnekem eszem ágában sem volt gyorsulni :) Meglesték a kocsit, megcsodálták az ótvar kinézete ellenére, röhögtek a "Nekem se tetszik a tiéd" feliraton :D Osztálytársaim felemelték, elvitték kicsit arrébb... Szerencsére nem lett baja. Mai adag degeneráció megvolt.
Osztálytársam 1,3-as Trabija, és 2007 legszakadtabb pókja :D

Kommentek

Buszos Petya

Jól látom, hogy a kocsid mögött ott az egy 90-es Alfa? Ismered a tulaját?

KeMa

Buszos Petya #4069: Jól látod, és ismerem a tulaját ;) 5 alfából ez az egyik :D

Buszos Petya

KeMa #4072:
És nem akarja eladni? Persze csak akkor érdekel, ha benzines :) ;)

KeMa

Buszos Petya #4085: Ez konkrétan dízel, de annyi alfája van, mint a nyû. Nem is tudom követni, hogy miylenek :)

Buszos Petya

KeMa #4099:
Ha dízel akkor kell a francnak. Ha esetleg lenne neki "raktáron" benzines Nuova Giulietta, Alfetta, vagy 90-es, akkor nyugodtan hajíthatja valamelyiket errefelé. ;)

KeMa

Buszos Petya #4110: Legközelebb csütörtökön hoz vele össze a sors. ha addig nem felejtem el, megkérdezem.

Buszos Petya

KeMa #4111:
Okkké, thenxxx! :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!