Kommentek

Törölt felhasználó

Kérdezd meg Vadmacsot. Õ csináltatott most komplett rendszert savállóbol. Hasonló áron, de van rá sok sok év garancia és ott hajták elõtted a lemezt mindent õk gyártanak le igény szerint. Láttam, igen csak szép és igényes pufók készülnek, persze nem muszáj sportdobban gondolkodni szerintem hagyományos dobot is legyártanak neked ha kell.

KeMa

Polski #4135: Nem saválló, nem idõtálló, nem sport kell. Ócsó, hogy átmenjen a mûszakin. Anyunak egyáltalán nincs most erre pénze :(

Tibee

Szerintem vegyél valamilyen típusidegen cuccot és azt tetesd fel egy lakatossal.

KeMa

Tibee #4137: Hát, annak nem biztos, hogy sok értelme van. A kipufogókat hangolni, illeszteni szokták a motorhoz. Egy másik kipufogó abszolút nem biztos, hogy jót tenne a motorhoz. Haosnló motorja a swiftnek van, olyan dob meg nem sokkal olcsóbb, mint a subaruhoz való, ráadásul ez keresztdob... Ennyire azért nem akarok sufnizni.

viandr

KeMa #4138:
hmm. A régivel mi van? Nem lehet viszatenni?
Most összegyûltek a hegeszteni valóim, szóval ha gondolod, megpróbálhatunk csinálni vele valamit.

bexxter

A solymári elágazásnál (kicsit tovább egyenesen) van egy kipufogós... én ott csináltattam a javitást. Árat nemtudok, mert nekem dob nem kellett (épp ellenkezõleg, kivetettem). De korrekt emberkék.

KeMa

viandr #4139: A régi az valahol elhagyódott útközben, de amúgy is perforált volt a rozsdától (mellesleg ha vissza lehetne tenni, szerinted nem tettem volna vissza?)

bexxter #4140: Hmmmm, még nem is láttam :O pedig arrafelé dolgozom :S Majd megkeresem (nomeg felkereslek téged is, mert neked is lógok még ;) )

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!