2007.06.06. Szerda

Mai nap kezdődött úgy, hogy hülyeségeket kezdtem gyártani. Mint például a Coca-Cola (R) gyujtótrafó :D Eszem ágában sincs betenni a gépbe, csak nagyon unatkoztam.

Jött időközben Viandr, családi Opeljükre kellett zöldkari. Andris szólt, hogy szar a féklámpám. Kivételesen nem hátul volt a bibi, hanem a kapcsolónál. És mivel ez a 4. kapcsolóm 2 év alat, elvesztettem a türelmem, és most egy zsiguli kapcsolót tettem be. Csereszabatos, annyi különbséggel, hogy ez fémből van, így nemhiszem, hogy el fog törni :D

Délután pedig apum hazahozta a Stalker IX-et, amit munkatársa megjavított nekem (anno viandr-tól kaptam. Az volt a baja, hogy egy vödör vízben állhatott sokáig :D )
Antenna lassan felkerül a kocsira, jön egy kis hangolás-mérés-vágás, aztán hajrá :D Jól el kell majd rejtenem. Bár, álltólag visszavett a teljesítményből, hogy ha rendőrök elvinnék bevizsgáltatni, ne kapjak nagy büntit :D (bár még nem döntöttem el, hogy a kocsiba szeretném-e tenni...)
Cola-trafó :D Az új kapcsoló A alada, és a kispolák kapcsoló közötti szemmel látható különbség :) Stalker IX, jeee

Kommentek

nyuszy

1. Érdekes, nekem még sosem kellett féklámpakapcsolót cserélnem, egyik autóban sem :)
2. Ha f*szán mûxik a Stalker, de mégsem mered bevállalni, akkor hozd el Nyári Talira, átveszem egy sörért :D

KeMa

nyuszy #4807: 2, Hehe, nemnem, ha nem vállalom be, akkor szobában használom majd :D (ha meg eladnám, tuti nem beszerzési áron adnám :P )

KeMa

nyuszy #4807: Kiderítettem, mi a bibi. Valamikor elszállt a féklámpa, amit kapcsolócserével orvosoltak. Közben meg csak hátul hibádzott a csatlakozó. Azóta utángyártott szemetek vannak csak, amik gyorsan fogynak :D

Zsó

Hmmm cébézünk, cébézünk? Tekintve, hogy rádióamatõr vagyok, be is szólhatnék nektek! Haha csak viccelek! mármint tényleg rádióamatõr vagyok :D Ha kell vmilyen rádió (mármint cb) esetleg lehet, hogy utána tudok kérdezni nektek!

KeMa

niches #4825: 27 megás dagger-talp, mágneses, ha van elfekvõben, érdeklõdnék felõle :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!