2007.06.28. Csütörtök

Kis problematikát okoz, hogy a gyujtás zavarja a CB-t. A zavarszűrő kondi nem ér semmit. Ugyanis nem a megszakításkor keletkező szikrák zavarják. Olyan nálam nincs. Hanem a djsms féle elektronikus gyujtás a ludas. Ugye négyszögjelet csinál a megszakító fűrészjeléből. És ez zavar vissza a gyujtás (+) -on keresztül! :O No, akkor gondolkodjunk. Ferritgyűrű se segített a tápvezetéken... Hát, kicsit összetettebb lesz a problematika, mint gondoltam.


Ápdét:

Tartalmas volt az estém. Először is, behalt a zeneforrásom beépített erősítője. Olyat produkál, hogy éles balkanyarban elhallgat, nagyon éles kormány-jobbrarántásra újra szól. Rádiót basztatom nem javul meg. Kábeleket igazítom nem javul meg. És mind a 4 megkukul... Fura. A végén full küldő cd-s lesz, mert sajna nincs pénzem másik rádióra, meg nem is arra kéne költeni.
Miközben ezerrel jobbra pörögtem a placcon, hogy szóljon a zene, a kormány egyszercsak megszorult. Alig tudtam visszavenni egyenesbe. Na, ilyen se volt még. Már lepergett előttem, hogy a velencére félretett pénzből új futóművet kap előre. De szerecsére aláfekvéskor kiderül, aggodalomra semmi ok. Valahonnan - de honnan?- egy műanyag bekerült korméányösszekötő és a ksztni közé. LÓL, mondom, ilyet még nem láttam. Kiszedtem, most jól megy megint.
Továbbá, hazafelé - esküszöm, nem direkt- de meglett az idei 6. cirmos is. De hogy mi a faxért szalad ki mindegyik elém?! Azt nem értem. Idén a 6!!! A múltkor satuzás miatt lejött a gumiból vagy fél centi. Leégett róla. Mostanra bepipultam, mert eddig mindig nagyobb kár lett abból, hogy megpróbáltam elkerülni a balesetet. Most fékezés, de még gázelvét nélkül mentem át rajta, a rohadt anyjába... Utálom az összes szobacirkálót... Telihold van, oszt mindegyik meghülyül!!! ( eddig csak telihold és környékén történt ilyen baleset).
Szal' két huppanást éreztem, majd magamban a "höhö, qrvanyád"ot mondtam, amikor a tükörből láttam, hogy mintha feltápászkodna! Hát bexarok, ilyen nincs!!!! De szerencsére csak ennyi volt, mert utána eldőlt, mint egy zsák...

Nevezzetek szemét macskagyűlölőnek, de most már kurvára elegem van, hogy eddig 3 kocsit amortizáltam le a szemét dögök miatt! (mellesleg anno egy macskának köszönhettem a 3 hónapon belül gyógyuló sebeim...)

A legdurvább, hogy majdnem egy spániel kölyök is kocsi alá került ma. De szerencsére az hallgatott a dudára... A kutyáknak van eszük...

Kommentek

Törölt felhasználó

mint egy rossz horrorfilmben; föltápászkodott volna a macska, azt megkergetett volna, majd jól lemászott volna a gyomrodba... : o) : o) : o)

Törölt felhasználó

Bikádi Gábor #5355:
júj, én láttam valaha egy gyomorbalemászósmacskás horrort : o) talán egyrõl beszélünk? : o)

VadMacs

Cirmost meg macskát emlegettél...? :P

KeMa

VadMacs #5368: Jah. De ezek nem vadok. Itt a fekete macskák nem hoznak szerencsétlenséget. Túl hülyék ahhoz.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!