2007.08.12. Vasárnap

No, akkor nézzük, mi volt az elmúlt napokban.

Szopás. Asszem ez a legjobb szó.

Kapu készül, éjjel-nappal, bár az éjszakai munkát meg-megszakítja hol egy túlmelegedés miatt lekapcsoló hegesztő, hol egy ideges szomszéd / apuka / anyuka, aki nem kedveli a flex hangját.
Mellesleg a hegesztés elintézte a szakállamat, szóval most éppen nincs olanom (kénytelen voltam levágni, mert hegeztés közben odafröccet egy forró darabka, aztán a fele leégett :D )

Vettem motortartó gumibakot, azaz a rugó köré való gumikat. A boltban válogattam, majd találtam egy "Stomil" felirítú köteget. 200Ft volt.

Elkészült az egyedi hangváltó a középsugárzókhoz, sokkal de sokkal szebben szól.

Továbbá megtudtam, hogy a garázst a lehető legjobb időben kezdtük el csinálni: kiderült, van ellenségem. Tegnap ugyanis valaki késsel kilukasztotta az egyik gumit. Szerencse, hogy nem a rendes gumi volt rajta, idegbajt is kaptam volna! Ma este meg a szórakozóhely előtt parkoltam, benn haverokkal beszélgetek (ők iszogatnak), erre csajszi rohan be, hogy siessek, mert fel akarják borítani a kocsim. Hát majd beszartam, kimentem, és full idegen alakok lökdösték Nikimet :S:S:S Köpni-nyelni nem tudtam, de ekkor csodálkoztam csak el: A csajszi úgy kikelt magából, és úgy elkezdett ordítani az ürgékkel, hogy morogva, de elmentek- Szerencsére. 15 éves, de én is megijedtem, ahogy nekiindult az ürgéknek... Aztán mi volt? jah igen, arrébbmentek, és egy C korzát kezdtek el borogatni.

Szóval kocsinak a helye a zárt, fedett garázsban. Akkor fogok csak nyugodtan aludni.
Kalandortól kaptam. Felkerült a hamutálcára. Belül jobb helyen lesz :) Egésznapos munka után a jól megérdemelt iszi :)

Kommentek

Lajoska

Wow! Kinek kell ezek után riasztó?

Törölt felhasználó

nemsemmi:(ugylátom utánna megittál 12 feles kólát :D :D :D :D :D :D

KeMa

Suhajda Dávid #6021: A kóla kivételesen nem az enyém volt :)

Buszos Petya

Részvétem. Hülye kretén szomszéd az van itt is, szóval át tudom érezni a dolgot. Az autóburogatós izomtiborok ellen pedig javallott egy féltengely alkalmazása, külsõleg. Ha egyet lecsapsz, a többi fut... ;)

Tibee

Buszos Petya #6023:
Mibajod a Tiborokkal? Mivan mivan mivan...? :D :D :D

KeMa

Buszos Petya #6023: Az a baj az adott tibikkel, hogy ha egyiket lecsapom egy féltengellyel, akkor az lada kardánnal basz tarkón :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!