2007.08.16. Csütörtök

Ma bepácolódott a garázskapu. (meg kapott plusz egy takaró-deszkát, hogy kétszer kelljen elővenni a pácoló-szerszámokat).

Kocsi kapott új gumit a motortartó rugó köré. Viszont a váltó határozottan lóg. Viszont a váltó határozottan haldoklik. No olaj -elereszti mindig-, a féltengely ricnizése halott... És a váltótartót tartó lemez csavarjának a menete kiszakadt a kasztniból. Behajtódott egy metrikus csavar, mely lekontráuzódott túloldalról.

Váltócsere, mese nincs.

Immáron már garázsban :D
a plusz léc még lepácolatlanul Nocsak

Kommentek

Törölt felhasználó

Na akkor lehet glettelni meszelni !!!!


:) > ;) :P

bexxter

Milyen pácot használtál?
én a keritéshez keresek (belsõ udvari-kerités). aszonnyák xyladekor -t keressek.. ez is az?

viandr

bexxter #6073:
a xyladekor szerintem is jó. Mielõtt betettük az új nyílás-zárókat a házba, ( ablakokat keretestül, míndenestül) mi is azzal kentük le, és tök fasza.

KeMa

bexxter #6073: Xyladecor az jó, mert olcsó. Ez Milesi, ez drága. De a legjobb. állítólag. Mi a szobai bútorokra vettük, a kapura a maradék került fel.

viandr #6075: Xyladecor az azért jó, mert azt nem hozza le semmi. Az tuti védelem a fának. Csak kevés színárnyalatban kapható. Mondjuk, kertkapunál az a legkevesebb..

viandr

bexxter #6073:
KeMa #6078:
Izé. Jó, hogy mondod KeMa.
Bexxter: Tényleg figyelj a Xyladecorra, mert kurvára nem hozza le semmi. Mi laikusak az egyik teraszon festettük, és a csempe azóta is olyan. Nem lehet levakarni... :S

Törölt felhasználó

Nagyon szép lett :)

KeMa

Suhajda Dávid #6093: Köszönöm!

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!