2007.08.19. Vasárnap

Hmmm, ha 100 km/h felett megyek tartósan, a motor elkezdi kinyomni az olajat. Különben semmi ilyen jelenség.... Érdekes... Ma motormosás a programom.

Továbbá: 9-én jár le a műszaki. Terveim a következők: kocsi beáll garázsba, lecsupaszít. Haver megcsinálja a bal hátsó lámpáa körül a cuccot, mert kicsit mélyre sikerült. Ha ez megvan, akkor áttoljuk a fényező garázsába. Ott csiszatolás, majd megkezdheti kedvenc műveletét: szórógittelhet, csiszolhat két hétig (felőlem tovább is :) ). Utána meg festegethet... Aztán vissza hozzám az autó. Futómű lebont, új főfékhenger, fékcsövek, lengőkar és újfajta fékrendszer. Bekerül a szomszéd által remélhetőleg elkészített rugók is, és ha a fizu is úgy alakul, akkor felkerülnek a jó kis R5 GT Turbo alufelnik is. (a felni megvan, gumit kell rá venni). Jah, és alvázvéelem, ki ne hagyjam ;)

Belsejét is elkezdjük összepakolni, fabetét + intarzia, és ha minden jól alakul, akkor műszaki vizsga. Én ezt február környékére tervezem, de lehet március lesz belőle. Ennek több oka is van: jó munkához idő kell, másrészt
 jobb, ha télen nincs kocsi a seggem alatt :)

Pénz fog a házhoz állni remélhetőleg, szeptembertől főiskola levelezői szakon, mellette meg anyum alkalmazottja leszek. Szóval végre keresetem lesz, nem pedig zsebpénzből sufnizok.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!