2007.10.20. Szombat

No, mai nap orvosoltam a kormánynak az idétlen nyekergését. A kormánymű tengelye, ahol bejön a kasztniba, és össze van kötve a kormányrudazattal, ott van egy gumiharang, szó szerint egy szimeringgel. Oda füfükéltem egy kis WD40-et, és máris zsírosan fasza lett, megszűnt a kormány idétlen sírása.

Betettem a kispolskim cd pléjerét is, mert valószínű, ha elkészül a kocsim, az kap majd egy újat. Továbbá a két beépített hangszóró rossz volt a műszerfalban, azokat kiapplikáltam. Sanyo típusú volt 4 / 6 W-os :D . Helyére 50 W-os SAL került. Azért nem vettem nagy márkájú hangszórót, mert mégiscsak egy kopogó műanyag műszerfalba kerül, ott csodákat nem lehet művelni. ez meg 3500,- volt. Két utas, szóval jó lesz oda. A kalaptartóba meg belefabrikálok két mélyet, az van itthon feleslegben úgyis. Gondolkodtam, hogy a műszerfal helyett ha az ajtóba tennék valami hangszórót, szebben szólna, de mivel a kárpitok még érintetlenek, nem tartottam ésszerűnek a gányolást. Ez nem olyan, mint a kispolski, hogy a bontóban utánamdobják a kárpitokat párszáz forintért.

Továbbá az új kipuffantóra felkerült a rgi krómvég, amit anno egy Bertona G Astráról kaptam le, és alakítottam át erre a kocsira. Bár krómvég-ellenző vagyok, de ennél az autónál olyan idétlen az óriási ovális luk a lökhárítón a vékonyka csövecskével. Ez a kocsi igényli a krómvéget, ha már egyszer sportkiput nem sikerült rá elfogadható áron szerezni (rohadt keresztdob :D )

De ez így jó. Csak szemből, guggolva ne nézze senki :D
keresztben a dob szerintem csinos innen azért gáz :D az új, mellette a régi. új és régi hátulról. cédépléjer a helyén. Csak elmosódott.

Kommentek

Kopányi Sándor

Ha valakit meglátsz hogy szembõl guggol az azért nem szokott rossz lenni!!! :D :c)

KeMa

Kopányi Sándor #7399: Kipufogónézés közben?

Kopányi Sándor

KeMa #7402:
Hmm. az kimaradt hogy csak a csajokkal értendõ ;) Felejtsd el a kipufogót! Tök jó, de nem ott volt az agyam! :c)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!