2008.02.03. Vasárnap

No, ma megint bütyköltem a kocsit. Kábé annyit, hogy idegesített a lelógó kárpit a csomagtartóban, ami a háttámla hátulján volt. Fogtam a jó kis takkert, aztán visszatettem... Nem gyönyörű megoldás, de szerintem ez így tökéletes lesz :D . jah, meg megtaláltam az elsősegélyládát, amit el is kommunizáltam. Anyu majd kap helyette kommersz-piros-műanyagosat :D .Röviden ennyi :D
ilyen volt alakul Takker TAK :D:D Dejóóóó :D hűha

Kommentek

Grosso

De cép lett!!!! Enyimet issssssssssssssssss!!! :D :D :D

Törölt felhasználó

Ilyen szocialista fém mentõ doboz nekem is van!

a 79' es wartburg döluxunkhoz adták anno :) .

Törölt felhasználó

nekünk is van ilyen alu eü dobozunk :D :D :D

Törölt felhasználó

Hali,
Most vettem én is egy ilyen Justyt 1,2es injektorosés nagyon tetszik. SAjna hengerfejtömítéssel kell kezdeni de sebaj remélem jo gép lesz.
Amugy nagyon tetszik a blogod jo olvasni.
Üdv
A

KeMa

Andriska #13640: Üdv! Na, Akkor eggyel több Justy blogger? Ennek nagyon örülök! Ha a kocsi jó kezekben volt elõtte, nem fogsz benne csalódni ;)

Törölt felhasználó

Hello,

Tudnálsegiteni nekem hogy hogyan vetted le a féktárcsákat elõl? Én a gumiharangot szeretném kiszedni és nem a váló felõl bontanám meg a dolgokat. Levettem már a központo nagycsavart kitekertem a tárcsát tartó csavarokat. Lehet hogy csapágylehúzóval kéne leszednem a tárcsát tartó tárcsát?

KeMa

Andriska #14029: NEEEM! A Tárcsát le se kell szedni. Középsõ csavar le, aztán meg a lengõkar csavarját kell leszedni, és akkor oldalra el tudod húzni az egész jobboldali felfüggesztést, és a féltengely "kiesik". Olvass vissza, leírtam anno, mert én is eljátszottam már ezt.

Törölt felhasználó

Tátcsát is kell majd cserélnem de kösz a tippet ez sokat segitett. Holnap neki is állok. Ugy emlékeztem te a váltótól bontottad ki a féltengeylt..

KeMa

Andriska #14045: Kihúztam a váltóból is, mert csak egy mozdulat az egész ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!