2008.02.05. Kedd

Mai nap vettem pár cuccot a kocsihoz. Úgymint rozsdamarót, alvázvédőt -gondolom üregvédelemnek megteszi-, daraboló- és csiszoló-korongokat.

Subarut is kell lakatolni, szóval a kettőre együtt szól a meglepi.

Miközben vásároltam az ósanban, a KFT - Afrika (kókuszdióóóó) dala szólt. szóval vettem egy kókuszdiót. Később megbántam, de majd holnap, amikor viszem be a hegesztő CO palackját a Messerhez töltetni (mert egyedül ők vállalnak saját palackba töltést), visszaviszem az ósanba ezt a szart... Még jó, hogy eltettem a blokkot.

Meglepik hegesztő, palack nélkül először is: fúrjunk két lyukat. lehetőleg jó mocskos fúrószárral Öntsük ki a dióból a kókusztejet egy edénybe én a kő-daraboló-korongot választottam. A vas távolabbi volna a kókuszhéjtól... egy csavarhúzóval feszítsük szét szép ... de büdös :( ki is dobtam a pitsába... közben meglett a blokk... holnap a vevőszolgálat idegeire fogok menni :D

Kommentek

Pocok

Mé viszed vissza?Nem oldja a festéket? :c)

KeMa

Pocok #13444: Étkezési céllal vásároltam :D

Törölt felhasználó

KeMa #13445:

kikukáztad? :D

amúgy... õszintén, mennyibe került az a szegény dió hogy az agyukra mész? :) :) :) :) : o)

CsuTee

Én is azon filózok ,valyon mennyi volt szerencsételn dió, hogy vissza keljen vinni és még reklomálni is? :D :D

tunyi1986

jééé,a rozsdamaró az ugyan olyan,mint amilyent én is használok :) ,ott mennyibe kerül? :D

Laceeee

Nem sikerült minõségi anyagokat vásárolnod:(

Horváth András

Ez az KeMa, küldd el õket a retkes pitsába!!! Én is megreklamálnám, hát hol élünk? :)

Laceeee #13451:
Ja, az egyikre rá is van írva, hogy ROSS(Z), vagy az 55?

obrotka gyula

Üregvédõnek az a lényege, hogy nagy a kúszóképessége és be tud folyni a két lemez közé is. Preventes alvázvédõ önmagában szar, mert egy év alatt kiszárad és porózus lesz, de erre különösen alkalmatlan. Én próbálkoznék tovább. Amúgy pár hónapja hirdettem normális alvázvédõt, de a kutyának nem kellett. (Üregvédõnek az is alkalmatlan. :) )

KeMa

Szekeres Márton #13446:
CsuTee #13447:
199,-

Laceeee #13451:
obrotka gyula #13457:
Akkor rákenem a fordra :D

Laceeee

Horváth András #13452:
például. és ez nem is egy olyan minõség amiben én megbíznék.
obrotka gyula #13457:
végülis ha teljesen kitölti az üregeket akkor védi azokat ;) amúgy pedig ez egy iszonyatosan elvetemült ötlet. Az igazi normális üregvédõt pisztolyból szokták kifújni, persze olyat amit erre terveztek (képet most nem találtam róla) Viszont ha otthon occsóért akarsz üregvédelmet csinálni akkor már egy ilyennel próbálkozz: http://www.oldtimerperfekt.hu/bolt/images/ML500.jpg A dinitrol egy elég jó minõség az ilyenekben, sõt még az alvázvédõ termékeikre is ezt tudom mondani. Preventben maximum a mûszerfalápoló és a szilikonspray jó minõség.

Laceeee

Laceeee #13460:
ezt elfelejtettem:$ : http://www.dinitrol.hu/ itt nyugodtan nézz körül.
Itt is van néhány hasznos dolog: http://loctite.fast.de/hu/local-hu/pdf/brochures/BodyProtection-hu.pdf

obrotka gyula

Laceeee #13460:
Én mostanában elkurvultam és csak az aerosolos üregvédõket használom. (Nem kell pöcsölni a kompresszorral. :) ) Kartusosokat is szerintem csak beöntöm. Kicsit pazarló, de biztosan eljut mindenhova. :) :) Pisztolyom nekem ugyanaz, mint az alvázvédõ, csak a vége lecsavarható és megy rá a csõ azzal a hülye végével. :)

Teroson sajna átlagosan kétszer-háromszor olyan drága. Ez a Dinitrol amúgy elég szimpatikus eddig. Lassan veszek alvázvédõt is és majd nyilatkozom arról is. :)

KeMa

Laceeee #13460:
Laceeee #13461:
Köszönöm a linkeket! akkor szerintem utánanézek. Alvázvédést biztos nem ezzel csinálom. De az a oszlop aljába, meg a mûszerfal aljába becsurgathatom...

Tényleg... Nektek oda került védelem? ;)

Laceeee

KeMa #13464:
én úgy kifújtam üregvédõvel az autót mindenhol, hogy 3 nap múlva is az csöpögött belõle.

KeMa

Laceeee #13465: mûszerfal alatt is? :O

Törölt felhasználó

hihi ez kész!!!kókuszbontás flexel!!!
én anno satuba nyitottam ki a kókuszdiót ;)

Laceeee

mûszerfal alatt nem. De én nem is alakítottam át az enyémet és mindig endesen zárt a szélvédõ és nem rohadt így ki KeMa #13480:

KeMa

Laceeee #13487: Nekem már a mûszerfal-átalakítás elõtt, amikor megkaptam a kocsit (2003) lukas volt itt ;) . És érdekes, hogy a szélvédõ alatt nem volt lukas a rohadástól. Nem értem, hogy kerülhetett oda víz... :S

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!