2008.02.11. Hétfő

Na, ma is melóztunk. Elvileg megvan az A oszlop alja a jobboldalt is. Továbbá kiderült, hogy át lettem baszva... Valami kemény trutyi lett berakva a hátsó szélvédő alatti lefolyó környékére :S Bepontoztuk, leköszörültem... Barbár megoldás, de a trutyinál jobb.

Leszedtem azt a ragacsos izét a doblemezekről, meglesni, mi is van alatta. Kis rozsdamaró kell, mert szemmel láthtóan, csavarhúzóval érezhetően csak felületi a dolog. Kérdés, hogy mi volt ott az az anyag? Mert akkor olyat is kell vennem, és szépen kibigyulálni. Előre is köszi a válaszokat.


Továbbá: a műszerfal alatti részhez továbbra se nyúltunk :D Pedig amiatt kezdődött az egész... Fasza... Namindegy, hétvégéig csak összeáll a kép.

A kormánymű mögötti rohadással nem tudom, még mi legyen...

jah, és komplett műszerfalat lehet kapni valahol újonnan?
ide majd elkell a csiszolás, rozsdamarózás csúnya, de a lukaknál szebb...

Kommentek

Törölt felhasználó

Hm látom te sem adod fel akármilyen szar a helyzet. Wartburgnál én is mindíg szörnyülködök, mekkora bajai vannak szegénynek. Bár én elõnyben vagyok mert legálisan lehet cserélgetni a kasztnit minennemû papírmunka nélkül.

KeMa

Polski #13833: Te csak bazd meg a hülye Wálter Ulbrichotad, és a különálló alvázát :P

Törölt felhasználó

KeMa #13835:
Ha nagyon felidegesít az ajtó illesztés beállítás lehet az lesz . > ;) :D

obrotka gyula

Remélem nem sértõdsz meg, de az autód lakatolását elõlrõl kellene kezdeni. Lakatosod csinált valami munkát, de csak "ahol a papok táncolnak". Bocsi, de én így látom. :) :) :)

nyuszy

obrotka gyula #13852:
Na meg nem biztos hogy jót tett neki a hosszú távú alapozós használat sem, merugye az nem idõjárásálló...

KeMa

Ááááá, találkozunk két év múlva :P . Akkor bejátszom egy olyat, hogy most szar lesz, két év múlva meg fullos lakatolás, egy vagyonból.... idegszálaim nem bírnák ezt még egyszer...

obrotka gyula

KeMa #13871:
Izé, ennek nem sok értelme van. Én is hülyén csináltam anno, mert nem értettem hozzá. Inkább tanulj az én hibámból, mint a sajátodból. Szerintem. :)

KeMa

obrotka gyula #13872: hát nemtudom.... Hogy megint fussak neki elölrõl, arra én nem volnék képes.... nomeg, ha anyagi oldalról nézzük, akkor ebben ez évben biztos nem fog elkészülni... elég nekem a balhékból idehaza, hogy miért merem az õ kocsijukat hazsnálni...

obrotka gyula

KeMa #13873:
A Justyt nem kaptad meg? Vagy én értelmeztem rosszul??
Amúgy én sem állnék neki mégegyszer. Éppen ezért kakkantok most arra, hogy meddig tart. Most összerakom a legjobb tudásom szerint és utána Ámen. Kész állapot után már csak apróságokat szeretnék csinálni rajta. :)

KeMa

obrotka gyula #13877: Hát nemtudom.... Nemtudom, mennyi az a messzi jövõ, amire tervezek, de hasonló az álláspontom Gabeével. Ha kibír 3-4 évet, akkor jó. Ha akkor is megvan a szerelem, akkor helyrepofozás megint, lehetõség szerint szebben...

A Justy-t úgy kaptam meg, hogy javítsam meg, rakjam össze, de nem az én nevemen van, nem én fizetem rá a dolgokat, és nem is én fogom hazsnálni :D :(:(:(

KeMa

Apropó, Gyula, nincs eladó mûszerfalad? Nem mûszeregység, hanem ami mögötte van :D

obrotka gyula

KeMa #13879:
KeMa #13880:
Értem. Én már minden kidobott fillért sajnálok. :) :)
Akkor nem kötöttél túl nagy bizniszt. :)

Kettõ volt, de eladtam az egyiket Sz.Marcinak, a másikat megtartom, mert sosem lehet tudni. Szerintem a Tibee féle megoldást válaszd és vágj egyet ki a bontóban.

Pocok

Milyen mûszarfal kell?

Tibee

KeMa #13880:
Van egy kedves ismerõsöm, kit Hollonak hívnak. Javaslom felkeresését. :D :D :D

KeMa

Pocok #13905: Tökmindegy, mert úgyis átalakítom olyanra, amibe az én mûszereim mennek. Csak ne legyen kirohadva :)

Tibee #13932: szerintem ez lesz a téma :D

Pocok

KeMa #13952:
JAAA már értem mire gondolsz :c)
Olyan nincs,az enyémbõl meg ha nem haragszol nem szedem ki :c) :c)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!