2008.02.21. Csütörtök

Ma egy kicsit mászkáltam a faluban a Subaruval. Eléggé nehézkesen indult, és egy-két henger nem is volt hajlandó beröffenni... Egy hengerrel elkezdett szenvedni, én padlóztam, majd szép lassan felpörgött... Asszem, ebből gyertya és kábelcsere lesz. Különben nagyon szépen megy a masina, száguld, mint a kisangyal. És csendes :D Készítettem pár képet is.

Kommentek

Chris

Anyám milyen pálya-rendszer! Ilyen kéne ide itthonra is, úgy rászabadulnék Annácskával:(:(

Törölt felhasználó

HAli,
Tudnál nekem segiteni? Még mindig a féltengely kivételével szenvedek. Amikor kivettem a lengõkar csavarját és a stabilizálót is levettem nem akar kicsuszni a féltengely a kerékagybol...Van ott egy seeger vagy mi a fene?

KeMa

Chris #14569: Háh, és a javát még nem láttad :D

Andriska #14571: Hajjaj. Ha lecsavartad a kerékagy csavart, akkor a tengelyre üss egy határozottat a kalapáccsal. Te, figyu, helyileg hol van a kocsi? Ha gondolod, és nem vagy messze tõlem, szívesen átugrom meglesni ;)

Törölt felhasználó

Minden autóban vam valami jó, de semmiben sincs az, ami a kispolszkiban. Most, hogy újra elkezdtem a pókkal törõdni nagyon jó volt, és istenien élveztem ahogy indúl, ahogy jár és ahogy minden mûködik rajta. Holnap kap teljes takarítást. Õsz óta nem volt letakarítva :( .

Törölt felhasználó

Hidegkúton lakom. 2.kerület
Már kivettem a féltengelyt a kerékagybol de nem jön ki a váltóból...Holnap a termosztátot kell megnéznem hogy azzal mi van mert a viz forr folyamatosan és nem keringtet a szivattyú

Törölt felhasználó

Irj egy msn cimet ha van és ott lenne még egy két kérdésem a kocsival kapcslatban.
Üdv
A

KeMa

Andriska #14636: KeMatyi@hotmail.com

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!