2008.03.15. Szombat

NE OLVASSA EL eme bejegyzésem az, aki azt hiszi, hogy tud lakatolni, pedig nem. Mert a végén azt hiszi, hogy mákja lesz, mint nekem. (Avagy mókoljunk autót a műszakira, legújabb fejezete következik.)

Miután megheggeltema lukat a doblemezen, és visszaheftöltem a stabilizátor tartóját, és a motortérben is befoltoztam a lukat, gondoltam, jöhet az alvázvédés. Ehhez le kell kapirgálni az alját picit, aztán lehet föcuppantani az új réteget. Kit érdekel, meddig jó, csak két évet bírjon ki... Utána valószínű gazdicsere.

DE NEM! Nehogy már egyszerű legyen a dolgom, drótkefézés közben egyre több fémdarab hullott a képembe (nyakamba, hajamba, orromba, számba, torkomba). Így elővettem a csavarhúzót, és elkezdtem szúrkálni. Hát, nem kellett volna... No, nem baj, kárpit ki, nézzük, milyen a dolog.

Küszöb, és belső küszöb jó. Ellenben belső küszöb, fenéklemez találkozása nem, No, nem baj, flex elő, kivág, aztán egy fémdarabot odahegeszt. :D Lazán nyomom. Nem szépen, nem ügyesen, de lazán.

Luk már nincs egy részen...

A többi meg majd elválik...
rámpa bal oldala JAJ lukas... megintcsak juj igen, az ott a cipőm ORRA bazz igen, megcsináltam! És nekem tetszik!!! :D:D:D

Kommentek

CsuTee

Az a kipu dob még mindig arat :P

KeMa

CsuTee #15779: Tetszik? Eladó ;)

CsuTee

KeMa #15782:
Igen, mennyi??? Elviszem a suliba a wankel motorra, arra pont jó lesz, ad neki egy kis színt majd :D

KeMa

CsuTee #15784: boltban 19 ezer, neked baráti áron 25 ezer... hmmm?

CsuTee

KeMa #15785:
Ne legyél már ennyire szerény :D ;)

Buszos Petya

Hmm... Bódéilag elég siralmas a verda. De egész jól beheftelted oda azt a lemezt. Jópár lakatos, akinek papírja is van róla sokkal fosabb munkát végez. Ez a "házi hekkelés" kategóriában viszont még egész korrekt.

CsuTee #15813: Nekik úgyis többe van már, mint 25... ;)


KeMa

CsuTee #15813: akkor mondj egy árat ;)

Buszos Petya #15848: 1, ohh, thenksz... Lehet, a végén lakatos leszek ^^

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!