2008.09.10. Szerda

Bontóztam. Igen. Subaruhoz. Furcsa, nagyon, nekem is szoktalan még :) . Nemrég a kedvenc bontómba betérve mondta a kedvenc bontósom, hogy bekerült egy Subaru, és nézzem meg, háta van rajta pár érdekes dolgo, ami kellhet. Hát, csak olyanok voltak rajta. Megegyszetünk, lefoglaltam pár ínyencséget, úgymint háromküllős kormány, fordulatszámmérős műszeregység, kardánbox a kézifék körés, stb...

Mivel a fizetésem még nem érkezett meg, sem a diákhitel, egyelőre csak a kormányt hoztam el. A többit félretette nekem szerencsére. Ezért mellesleg 3 darab ezrest kért.

A kormányt sikáltam egy fél óráig, mire kultúrált kinézete lett, aztán gyorsan be is szereltem. Sokkal jobb, kényelmesebb, és nem az a szar kemény műanyag. Jah, és persze eredeti Subaru. Tiszta jó :)

Volt egy kis probléma vele, egy rugó kiugrott, ismeretlen helyről. Végül megleltem, hova való, kis alakítgatás, és bele is ment. Valószínű utólag tákolhatták bele.

A duda is szól rendesen. És kanyarodáskor nem csikorog, mivel megzsíroztam ott, ahol kell.

Egyetlen apró hibája van, hogy egy centivel nagyobb körülbelül az átméreője. De még így sem zavaró. A kényelmes fogás kárpótol mindent!


A szerkezet ruggó viszlát, régi kormány :D Szevasz sporty :D

Kommentek

obrotka gyula

Tök jól néz ki.
Hátsó ajtót nem hozod el róla? Vagy nem Justy?

Lajoska

Már vártam ezt a bejegyzést. :)

Nem áztak meg a cuccok? Bár amennyi esõ volt mostanában...
Az elsõ üléseit nézted? Meséltem egyik ismerõsömnek, erre megmutatta, hogy neki az ötajtós Swiftben elõre lehet dönteni az elsõ üléseket, mivelhogy a GTi-bõl származnak. :)

KeMa

obrotka gyula #22500: Justy, de a hátsóajtó... hogy is mondjam... :D Láttál már olyat, hogy a rendszámtábla helye egy az egyben ki van rohadva?

Lajoska #22502: Dede, néztem. Az elsõ ülések ugyanolyanok, mint a háromajtósban, annyi különbséggel, hogy a jobboldalinál hiányzik az a kis pedál, amivel a hátulülõ tudja kinyitni magának. De inkább nem cserélem le. Az bársonyhuzatos, és bár ülésfûtése van, viszont a fejtámlája állítható.. És valamiért nekem jobban tetszik az, ami ebben van.. Ez a fiksz ad egy kis sportos érzetet.

Buszos Petya

KeMa #22503: 1.) Kirohadt csomagtartótetõ? Az tökre tunnning! :D :D

KeMa

Buszos Petya #22506: Akkor maradhat a mostani is, végülis :D

Buszos Petya

KeMa #22507:
Imprezából bontsál 2.5-ös turbós boxert, az lesz a tuti. :D :D

KeMa

Buszos Petya #22511: Sajna nincs ott impreza. De kaptam infókat, hogy létezik az ezres, és ezerkettes justykra turbó :D

Törölt felhasználó

és az a rész a hátsóajtón, ami neked rohad nem épp rajta?

(ügyes lakatos a kettõbõl tudna egy jót varázsolni) :)

KeMa

Polski #22522: A faxom fogja azt hegesztgetni, amikor németországi bontóból ezerszer jobb állapotút lehet hozni 25 ajróért :D . Úgyis hó végén esedékes egy kiruccanás :)

Lajoska

KeMa #22524:
:D :D :D
Bocs, vizuális típus vagyok :)

Törölt felhasználó

KeMa #22524:
jogos :) :)

Niki?

KeMa

Polski #22584: naakkor.

2, majd lesz blog.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!