2009.02.03. Kedd

No, most jutottam el megint a Huba - Szameg állapotba.... :(

Először is, gyorsan haladunk kettesben az autóval, szerencsére. A padlólemez baloldala már majdnem teljesen kész belülről. Egy darab kátrány-folt sem marad, ha nem én, hanem a leány csinálja.

Én a hátsó doblemezt kapargattam legutoljára. Van ott két folt, amit a lakatos tett fel. Szerintem én azt nemes egyszerűséggel leszedem, mert már nem bízom semmit a véletlenre.

Más: ugye említettem, hogy az oldalvillogó mögötti lemez baloldalon nagyon ramaty állapotban van. No, gondoltam egyet, és levágtam. Mondván, majd teszek fel újat. És jött a b@zdmeg... Vagyis nem... ez már a húb@zdmeg... Hát... Nem kicsit van alatta elrohadva... Megnézem közelebbről: hát a sárvédő ide eső része ki lett vágva. Igen, nemes egyszerűséggel a lakatos úgy oldotta meg a sárvédő felszerelést, hogy eme kis lemezből ne kelljen újat felszerelni, hogy szétszabta a vadiúj sárvédőt. Persze, a régi szarrárohadt sárvédődarabot nemtudta leszedni, anélkül, hogy ne vágja le a kis lemezt... No, ez már a fákjú-b@zdmeg!!! Körülbelül ez azt jelenti, hogy a vadiúj, mellesleg olasz sárvédő-elemet vághatom le a picsába, mert ezekután már el sem merem képzelni, hogy mi lehet mögötte... :S:S:S (b@zdmeg-b@zdmeg-b@zdmeg!!!)

És tényleg, eljutottunk oda, hogy az egész autót lehet elölről kezdeni. No mindegy, én basztam el. Mindenesetre nem adom fel!

Szereztem új lemezeket oda. Holnap meglátom, hogy pontosan mit tudok kezdeni ezzel a helyzettel ott elöl. Már csak ezen múlik, hogy az a részleg végre készen legyen.

Jó hír, hogy BexXTer felajánlotta a CO hegesztőjét, mert neki egy darabig nincsen rá szüksége. Ez nagyon nagy segítség, ezúton is köszönöm neki. Egyelőre nem tudtam még elhozni / hozatni (apropó, Bex, ment egy privát a 126.hu-n).

Röviden ennyi történt. Holnap folytatás következik, mert nincs megállás!

Apropó: a hátsó lengőkar, amit amúgyis szerettem volna kicserélni: lukas :D . Ahhoz képest, hogy 30 éves, nem is vészes. Különben meg 10 évnél idősebb a hardy-m :)


ajja egy folt. leszedésre várva másik folt. lecsapva izé bazdmeg... fákjú-bazdmeg... bazzz új lemezek, 600ft/db-ért. egy nap alatt.

Kommentek

Grosso

Hát ahogy Kiss Ádám is mondaná, ez tényleg már nem a b@zdmeg, hanem a fákjúb@zdmeg esete...
Kitartás hozzá ! :D

Buszos Petya

Lakatosbácsinak minimum le kéne flekszõni a lábát. Több kárt csinál, mint hasznot...

Én azért visszakérném a helyedben a alaktolás árát. ;)

bexxter

No, látom nálad is van móka a már javított részekkel. Nekem friss azélmény, csak valamiért fél éve nemtudok irni a blogba, szoval nem olvasható: novemberben meglett az uj gép, küszöbcsere kell. kiautóztam a teletankot amit ajándékba kaptam, utána go lakatos. Nakéremszépen, január 7körül hazakerült az autóm, január 18-án észlelve lett, hogy a küszöbön tenyérnyi rozsdafoltok. namostakkormivanvazze?! há ja.. visszavittem.. de ugydöntöttem nem õk csinálják meg. Én. Kap egy specko savas alapozót, ami kicsit beeszi magát a küszöbbe, kap rücsit, és le lesz fújva színre. remek moka.. Persze nem minden hiba lett kijavitva, nem is oly modon ahogy kértem...ááá fszom az igénytelen szagemberekbe...

KeMa

Buszos Petya #29180: Ha segítsez visszakérni, akkor okés :)

Grosso #29179: Tõle merítettem ihletet :)

bexxter #29182: Jah... Tanulópénz. Különben meg én már élvezem a lakatolást, mégha ezt nem is lehet annak nevezni. Én kezem munkája van benne. Meg fogom becsülni, az tuti. Lehet, nem bírja nagyon sokáig. De addigra majdcsak meg tudok fizetni egy rendes lakatost...

Buszos Petya

KeMa #29183: 1.) Ha utána kihozol a sittrõl. :c) :D :D

KeMa

Buszos Petya #29184: Jó. Akkor inkább hívjuk a Robit :D

Egér

Ezt szombaton meglesem. Fel a fejjel Cimbora :)

Horváth András

Szerintem csak egy sima kiadós verés kéne annak a "lakatosnak", aki ezt csinálta elõtted... Félelmetes, hogy ennyire pofátlan emberek vannak. És tényleg nem te vagy az elsõ, akivel ez történt (Ott van pl. Robi is.:(). Már csak azért is, mert ki tudja mi van az én autómon is a felszín alatt.:( Jobb, ha nem is tudom... Legjobb lenne, ha már most elkezdeném beszerezni az új pléhelemeket az autómra a következõ lakatoláshoz. :D (:().

Buszos Petya

KeMa #29185: Vagy hívjuk magát Csákkot! :D :D :D

Horváth András #29194: Egyszer kéne így klubszinten példát statuálni, aztán ha híre menne, nem mernének gányolni utána a lakatosok. :c) :D
Egyébként meg hihetetlen, hogy mennyire pofátlanok tudnak lenni, mert azt hiszik, hogy úgyse veszi észre az ember, ha meg észre is veszi, akkor se tud csinálni semmit. Kíváncsi lennék, hogy a fogyasztóvédelem tudna-e valamit kezdeni az ilyenekkel...

KeMa

Buszos Petya #29198: 2, biztos tudna. Kezdjük ott, hogy tételes számlát se kaptam > ;) > ;) > ;) > ;)

Steveee

Jajj. Lesz mit csinálnod rajta.:(:/

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!