2010.08.11. Szerda

Tegnap sikeresen tankoltam egy liter benzint a cipőmre. Ez úgy történt, hogy a nemrégiben felszerelt benzinbeöntőcső lecsúszott a fém csőről. Valószínű nem sikerült eléggé ráhúzni, és a gyári bilincs is egy kalap kaki. Ezzel nem lett volna gond, ha a tankban nem fél liter benzin lett volna, én pedig nem késésben lettem volna, munka ügyben.

Nagyszerű. Letéptem az oldalkárpitot és kézzel rátartva megtöltöttem az autót félig. Gyújtáson volt, így folyamatosan láttam a szintjelzőből, hogy éppen merre tart.

Sajnos hiába nem raktam tele, jobb kanyarokban folyamatosan előtört a bűz. Mindezt úgy, hogy egy eddig személyesen nem ismert lánnyal találkozom. Fasza.

Szerencsére nem volt finnyás, letekertük az ablakot, és go.

A kocsi, jelezvén, hogy nagyon szeret engem, szépen elkezdett fulladozni, minden fékezésnél leállt, utána durrogott, minden baja volt, tehát szépen elkezdhetek hibát is keresni. Én karbira tippelek, mert eddig is volt olyan gond, hogyha nagyobb emelkedőn állok meg, akkor nem akar beindulni. Akkor arra tippeltünk, hogy túlfolyik a szerkezet, szerintem is most ez lehet a gond, vagy tűszelep, vagy úszó. Bár lehet, hogy a benzinszag miatt gyanakodtam karbira, és a gyújtással van gond, lényegtelen.

Este, miután hazaérkeztem, kirángattam a hátsó ülést, kiszedtem a kúton odagyömöszölt kétszáz méter kéztörlő papírt, és konstatáltam, hogy a hangszigetelő szövet megszívta magát benzinnel, a bitumen lapok meg gyakorlatilag megoldódtak, szétfolydogáltak a benzintől.

Jelen pillanatban kihajtogatva száradnak, remélem nem kell jobban szétbontanom, mert semmi kedvem hozzá. Ma sem fogok azt hiszem műszerfalat bütykölni. Sőt, még az is lehet, hogy Polskit se... Minden esetre első körben megnézem, hogy valóban a bilincs hibájából csúszott-e le a beöntőcső. Első ránézésre más gondja nincs, szerencsére.

És egy gyors update is elfér ide: a beöntőcsövet sikeresen, és rendesen rögzítettem, most 2,5 centire van a fémcső benne. Hogy jobban belemenjen, vékonyan bekentem olajjal, rá is ment szépen, ami végül odavulkanizálta. Nem is tudtam egy perccel később lehúzni. Rátoltam még egy awab-bilincset, így tuti lesz, remélem.

Mondtam már, hogy imádom a munkámat? Ha nem, akkor most mondom. Imádom a munkámat :) látszik, hova folyt ki. Oda is jutott gyáááá a bűnös

Kommentek

Plósz Gyula

ez az uj munkád?
csajokat kell fotózni?
mert akkor tudlak irigyelni ;)


apropó:fotó a kismozdonyról nálatok?

KeMa

Plósz Gyula #46677: igen, az :)

Még nem jártam arra mostanában, de amint tehetem, elmegyek, lefotózom!

bexxter

Barátnõ nem problémázik a képek miatt? :D

KeMa

bexxter #46696: Attól függ, kié? :D :D :D Juli szerencsére nem :)

Buszos Petya

De szar munkád van, ecsém. Na de tudod mit? Lásd milyen jó vagyok, feláldozom magam, és azt mondom cserélhetünk. :D :D

Nekem is meggyûlt a bajom azzal a köcsög böntõcsõvel, de azért ilyen durva eset nem fordult még elõ...

KeMa

Buszos Petya #46774: Hehe, nem cserélek :P akármit is dógozol :D

Buszos Petya

Látom nem tudod mi a jó. :D :D Képes vagy lengén öltözött lányokat fotózgatni, amikor felajánlom az évszázad állását: türelmetlen és jobbára fogalmatlan ügyfeleknek adhatnál el kamionalkatrészt, többnyire nehezen beszerezhetõ és kevés hasznot hozó tételeket, és öt ember munkáját végezhetnéd egy fizuért. Arany élet, komám, arany élet... :D :D :D

KeMa

Buszos Petya #46783: vazeeee :D . Hát nem tudtam, hogy ilyen szuper melók is vannak... Akkor azt hiszem, az aktoknak neki sem kezdek már :D

Buszos Petya

KeMa #46784:
Ha esetleg mégis nekikezdenél, akkor azok is jöhetnek ide a blogra... :D :D :D

KeMa

Buszos Petya #46786: Ha publikus lesz, és a képfeltöltés szabályait nem szegi, akkor mindenképp.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!