2011.04.24. Vasárnap

Elindultunk a gyári állapot visszaállítása felé. Első körben kapott gyári, azaz régifajta hátsólámpát, a szintén gyári, de újfajta helyett. Az elektromos bekötés természetesen nem ugyanaz. Az előző tulaj meg nagyon szépen megoldotta az átkábelezést. Az egy dolog, hogy a régi csatikat levágta, de hogy a baloldalról jobbra menő kábeleket ne kelljen kihámozni, behúzott újakat. Vagyis pont az, hogy nem húzott be. Eredetileg a karosszéria járatában mennek át a vezetékek. Nehéz lett volna beletolni a lukba a pár eret... Ezért a lámpatest eljánál, a gumitömítés alatt kihozta a vezetékeket, bevitte a lökösbe, majd jobb oldalt a gumitömítés mellett visszavitte a lámpatestbe... Beszarás, okádék, gány munka. Egyeten pozitívum, hogy forrasztva voltak a vezetékek. És az, hogy a régi kábeleket nem húzta ki :D . Tehát nem volt nehéz visszakötni. De még egy gyári csatit azért beszerzek, és visszaforrasztom a vezetékek végeire, mert úgy mégiscsak szebb, mint egyenként feldugdosva. Következő lépés az első irányjelzők sárgára cserélése lesz.
Sokkal szebb ááááá

Kommentek

Pocok

Akkor ezért volt furcsa,amikor ma láttam az utcán.Meg arra is mentünk.Mennyi lik van kereszt elõtt  :/

KeMa

Pocok #50681: Mikor voltál erre? Tegnap nagyot autókáztunk, ha tudtam volna, hogy kinnvagy, akkor szóltam volna.

Buszos Petya

A faceliftes hátsó piláccsal meg a fehér indexszel azért határozottan szebb a 205-ös, de így legalább autentikus.

KeMa

Buszos Petya #50700: Meg a fenét szebb :D :D :D A piroshoz pont nem illik az a szürke lámpa :)

A grafitmetálhoz viszont igen.

Grosso

KeMa #50703:
Meg a feketéhez :)

KeMa

Grosso #50705: Annál pont vegyes. Szerintem. fekete jól fest ilyen színezettel is :)

Buszos Petya

KeMa #50703: Viszont a grafitmetál nem áll jól a 205-ösnek. Ez a piros, meg a Roland Garros-zöld az adja, meg még fehérben is jól néz ki a 205 GTI, de szerintem a grafitmetál az nem illik ehhez a típushoz.

Egyébként meg minden valamirevaló 205-öst átberheltek faceliftes lámpásra, úgyhogy legalább üde színfolt lesz ez a gép, ami úgy fog kinézni, ahogy kigurult a gyárból.

KeMa

Buszos Petya #50714: Kivéve a hátsó piros fényvisszaverõ-csíkot, mert az feláras extra, és a nullrevízión tették csak fel :)

A grafitmetál tényleg ergya szín. Most, hogy mondod. A garros-zöld az adja, a fehér is nagyon, és a fekete is bejön nekem.

Buszos Petya

KeMa #50721: De nagy divat volt annakidején a csíklámpa! Ez még jól is áll a kocsinak (bár mondjuk egy sötétebb színnel jobban érvényesülne), de emlékszem voltak ilyen borzasztó aftermarket csíklámpa-imitációk samarához, vectrához, 124-es mercihez, meg ilyenekhez, na azok voltak ám a durvák. :D :D

A grafitmetál önmagában nem annyira ergya, mert pl. a 405-ösnek baromi jól áll. Csak már a fasz kivan, hogy minden autó ezüstmetál, meg grafitmetál, függetlenül attól, hogy illik-e az adott kocsihoz vagy sem.

KeMa

Buszos Petya #50728: E-kadett csík, színhelyesen. Na, az a kemény még :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!