Na végre :)

Múltkor viandr-éknál hagytam a szerszámos ládámat. Így ma elmentem érte, mert bármikor szükség lehet rá.

Viszont, ha már megint elkocsikáztam hozzájuk, akkor kihasználtam az akna lehetőségét, Tomival gyorsan lerántottuk a tankot, kiszedtem a sebességmérő kihajtást, kipiszkáltam a beletört bowden-darabot -ugyanis beletört-, majd szépen visszaszereltem. Jobb híján egyelőre egy közönséges nagyműszerfalas bowden került bele vissza. 

Szerencsére működik. El se hiszem. 2 nap kivételével körülbelül egy évig nem volt sebességmérőm. Most nagyon ugrál, de legalább mér :) . Majd kicserélem a spirált egy jobbra.

A rossz hír viszont, hogy a tankom... hááát, bátorság 5 liternél többet tölteni bele, úgy szét van rohadva... A balos lengőkar meg persze megint el van repedve, nem bírta sokáig a hegesztés. Tehát, le kell pucolni az új tankot, le kell alapozni, rücsizni, alvázvédeni, majd mehet vissza a helyére.

Illetve a lengőkarból is itt volna az ideje az új felszerelésének. Egyelőre még agyalok, de valószínű, kap egy kis erősítést a gátló környékén, majd megy fel az is a helyére. Ha minden igaz, hamarosan lesznek új fék-alkatrészeim, illetve új csapágyak is, tehát a hátulja teljesen megújul. Alig várom :)
Vééégreeee Ezen a km álláson állt már közel egy éve :) Lengőkar a bal oldalon... :( a lengőkar lukas. A tank még nem megkapargattam... egy picit... de már az is bátorság volt :)

Kommentek

Hepp Ádám

Gyors kötegelővel állítsd pozícióba a spirál külsőt. Nekem teljesen bevállt, nem ugrál, csak amolyan polszkisan egy picit remeg az elején :D Sajna így viszont sosem lesz bele véve elegant spirál... :D

KeMa

Hepp Ádám #52700: Mármint mihez kötegelőzzek mit?

Hepp Ádám

a spirál külsőt a műszerfal kábelkötegéhez. nem szorosan, csak kis lengén. nekem legalábbis így vált be.

KeMa

Hmmm, megpróbálom majd. Köszi a tippet!

Pety@

KeMa, ha a kötegelős dolgot kipróbáltad, majd írd meg, hogy milyen lett az eredmény, mert ha megéri, akkor én is megcsinálom. Nekem is nagyon ugrál sajna... :(

Hepp Ádám

Pety@ #52706:esetleg lefényképezzem, hogy nekem hogyan is néz ki?

Pety@

Hepp Ádám #52713:
Hát, ha van rá kapacitásod megköszönném. kornispeti [kukac] gmail.com, ide küldheted. De igazából KeMa tapasztalata is érdekelne, az már akkor két tapasztalat két embertől, két külön kocsiból. Rettenetesen lusta vagyok, így ha valami nem biztos, nem szívesen kezdek neki... :D

KeMa

Hepp Ádám #52713: engem is érdekelne, mert egyelőre én el sem tudom képzelni, hogy mihez kötve lenne jó. kema@126.hu , köszcsi :)

krizsy

Hepp Ádám #52713:
nekem is elküldöd ha megkérlek kivi lennék rá krizsi1111@hotmail.com előre is köszönöm :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!