Kapott rendszámot a Cabrio

Igen, nagynehezen, de sikerült rendszámot szerezni. Sajnos ez még nem magyar...

De legalább megvan a piros peremes exportrendszám. Ez a német megfelelője a hazai Z - 00000 kinézetű rendszámnak. A lényeg, hogy a rendszám és a biztosítás kiperkálása után (cca. 30&euro ;) , az autó kap 5 napig érvényes, tüv-nek megfelelő vizsgát. Viszont 5 nap alatt el kell hagynia Németországot, onnantól kezdve ott újra már nem helyezhető forgalomba.

Tehát a dolog eldöntött: a P rendszám körüli mizéria bár megoldódott, illetve az autónak is lettek érvényes papírjai ezáltal a közúti közlekedésre, már tuti, hogy lábon jön haza. Időközben ugyanis Bexter és Baz is felajánlotta, hogy segítene a trailerezésben. Eléggé költséges móka lett volna az is, tehát így még mindig jobb.

A rendszám péntektől, azaz 8-tól lesz érvényes, így mese nincs: aznap nekem ki kell mennem. Akár elkéredzkedve a munkából, akár munka után egyenesen, de megyünk Forchheimbe.

Már csak az a kérdés, hogy kit tudok erre beizzítani? :)

Az autót pénteken, az ideiglenes rendszámmal ismerősék elhozzák az eladó garázsából, valamit okoznak a hátsó szélvédővel, hogy amennyiben rossz idő volna, mégse essen be az eső rajta. Nomeg, ha mégis felhúzott tetővel kellene mennünk, a rendőrök ne szúrjanak ki olyan könnyen.

Az továbbra is kétséges, hogy ezzel a rendszámmal vezethetem-e Magyarországon a saját autómat?


Ilyesmije lett :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!