Bontunk tovább + ápdét

Kis pihenő után ma újra nekiugrottunk Samuval a Trabinak.

Idő közben megérkezett Ákos is, néha pedig be-beugrott Titán is segíteni.

Röviden: gépháztető, jobb hátsó lámpa, kábelkötegek, tető. Voltak meglepetések, beletört csavarok, extra rögzítések a tetőn, meg ilyesmi. De összességében továbbra is sokkal jobb állapotnak örvend, mint amilyennek elsőre gondoltam.

De beszéljenek a képek, és a képalák.

Ápdét:
Reményi Zoli hozott nekem ócón csomagtér fenéklemezt 601-eshez (ami könnyen átszabható 600-ashoz). 8 ezer forintba került.
Megüresedett :) Egy kicsit jobb kép a hibátlan 52 éves doblemezről. Itt gyárilag faléc volt :) Ez nem lesz szép :( Hátulról ilyen. Tetőkárpit régen kiszakadt... Megvarrták :) Onnan hiányzik egy merevítés :) Utólagos öv... életveszélyesen rögzítve felül. Samu bont :) Peremezés Már majdnem lennvan Ott még volt egy extra csavar Meg a tükör fölött is volt, egy extra lemezzel megspékelve :) Lágyütt! Olyan kopasz lett, mint én :) AF-es motorszám Tetőnél azért volt rozsda Belsőtér-világítás kapcsolója volt Tömítőpaszta a tetőnél Szelfi :) Csomagtér-fenklemez :)

Kommentek

Kopányi Sándor

Tudtam hogy megint konstans driftelésbe megy át a szerelés(Koppjobbra tekert kormányról ugrott be). Azért ez szép feladat lesz. Meglepően légies így, viszont mehettek szánkózni :D
Csak így tovább!

Karki

AF-es motorszámot mikor kapott régen egy autó? Kizáró ok vajon egy OT vizsgán?
És mi lesz az autó sorsa, teljes felújítás, vagy csak épp annyi módosítás, hogy Rozsdakupac-magazin képes legyen? :)

KeMa

Kopányi Sándor #55318: Köszi-köszi!

Karki #55319: Fogalmam sincs, hogy kizáró ok-e, igazándiból nem is nagyon érdekel az OT-téma. Cserébe könnyen be tud ugrani majd az új blokk :)

Binci szerint az autó már Rozsdakupac magazin-képes volt, mikor elhoztam, csak le kellett volna ültetni. Teljes felújítás, nem restaurálás, működőképes, használható vizsgás autó, gyárias kinézettel. Kábé mint neked az 500-as.

DrótPostaGalamb

Nagyon komoly változás múlt péntekhez képest. Gyorsan haladunk és ez a lényeg. Remélem, hamarosan el jön az idő, amikor én is tevékenyen részt vehetek a felújításban. :)

Totó

Kiváncsi leszek,hogy ülteted e vagy sem

Pety@

Totó #55322: Volna egy elég erős tippem a válaszra... :)

ParaSoniC

Bontunk, bontunk, de már most élmény ez az autó :)

KeMa

Pety@ #55323:
Totó #55322:
Lehet fogadásokat kötni :)

Pety@

KeMa #55325: Az attól függ, hogy mit lehet nyerni... :)

KeMa

Pety@ #55326: Ejj, az anyagias mindenedet :D :D

Andrei

Miért bontod el? :P

KeMa

Mert most jó áron megy a vas kilója :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!