Padlólemez beszerzés

Polskihoz egyre nehezebb padlólemezt beszerezni. Nos, a Trabanthoz körülbelül 10 éve szinte lehetetlen.

Szóval nem valami lelkesen ugrottam neki a kutakodásnak, mikor szólt a lakatos, hogy lemezből kihajtogatni szinte lehetetlen, annyira el van rohadva a most bennlévő.

Miután két hónap alatt sehonnan sem került elő egy ezer éve visszamaradt cucc, keresnem kellett egy bontás alatt álló Trabit. Mivel a 601-es és az 1.1-es is közel egyforma, csak apróságokban tér el, az én autóm pedig nem OT állapotúra lesz felújítva, megvolt a feladat. Szerencsére nem kellett sokat kutakodnom, ráírtam arra a srácra, akinek mindig van eladó alkatrésze, és szinte mindig bont Trabit, rögtön válaszolt is: van. Olcsón. Egész jó állapotú, négyüteműé. Csak ki kell bontani.

Némi egyezkedés után a mai napot választottuk, terv szerint érkezve szépen levágtuk a bódét az aljáról, ami már elő volt készítve nekem (azaz nem volt alatta se futómű, se semmi). Apuméktól elkértem a Fordot, annak a tetejére felspaniferezve vittem át a műhelybe.
Örömhír: kaptam vadiúj futóműalkatrészeket, meg pár apróságot is, padlókárpitokat is, teljesen ingyen :)

Ha minden igaz, már csak napok választanak el, és kezemben vannak a vadiúj ajtókéderek is egyenesen Németországból. Jelenleg ez választja el a szakembert attól, hogy a duroplasztok felkerüljenek a kocsira. Kicsit szívtam a fogam, mikor megtudtam, hogy semmivel sem kompatibilis, és egy ajtóra körülbelül 12 ezer forintért lehet beszerezni külföldről... De a veteránozás már csak ilyen dolog. 

Hamarosan jelentkezem újabb képekkel :)
Valahonnan innen indultunk Itt már esik szét. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy kellene még egy kanapét építeni :) Na, ez kell nekem körülbelül Taposók, ülés alatti részek hibátlanok - pont, ami nekem kell Trabanttal meg lehet fordulni... és a forddal is meg lehet trabantulni :)

Kommentek

ParaSoniC

Hajrá!!!

Most már talán lesz alkalmam beszabadulni és megtekinteni :)

Karki

Karácsonyig összeáll! :)
Hajrá! ;)

KeMa

ParaSoniC #56006:
Karki #56007:
Köszi-köszi, most már tényleg nem rajtam múlik a dolog :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!