Haladás van

Csurognak a képek Bexxtertől, haladnak a verdával, nekem meg elviekben már van vevő a vesémre.

Kicsit olyan a szitu, mint a GTI esetén, hogy túl hamar zúgtam bele, és nem a legjobb vételt sikerült megszerezni, cserébe lehet locsolni rá a pénzt. Ami a gti esetében szerencsére az ex tárcájából történt, itt meg sajna az enyémből. Sebaj, pozitív vagyok, egy autót megmentettem a dinnyésektől, a végére pedig kb annyiba fog kerülni, mint amennyit eredetileg akartam rászánni. Csak itt most ismerni fogom, mi van a festék alatt.
Persze, ezzel csak magamat próbálom nyugtatni. 

Kocsi bal oldala lassan készen van, eddig 44 munkaóra van benne. Remélem, a jobb oldala még szarabb állapotban lesz :D :D :D  

Valahogy így indultunk Bal küszöb hátuljánál Futómű bal hátsó bekötési pontja taposó bal elöl foltozva ez meg foltozás előtt ugyanaz foltozva, közelebbről Ez a küszöb alatt van a kocsin, kézzel kellett legyártani Bal hátsó sávédő alja Bal hátsó lámpa alatt, lökhárító felett hatsó ülés alatti rész meg ez is és asszem ez is, csak már foltozva Utángyártott, de patent sárvédő. Valószínű egyben lesz cserélve, nem csak az alja - bár ez még nincs eldöntve Ez egy olyan része a kocsinak, amit nem ismerek így fel. Küszöb elöl, belső fele, kívülről nézve szintén Rendszám világítás körül is voltak bajok De csak voltak.

Kommentek

Karki

Nagyon vágyom egy ideje egy régi Mercedesre, főleg a 124eseket nézegetem. Állítólag azok még nem rohadtak annyira, mint a későbbiek, de ha ez, mint amit a képen látok, a "kevésbé rohad", akkor lehet, hogy lemondok a Mercikről. :( Még egy olyan lakatolási procedúrát, mint az 500assal, nem akarok átélni, elég volt 1. Persze ettől függetlenül elismerésem a kitartásodhoz.

KeMa

Karki #56608: a 124-es az kb ez, csak eggyel nagyobb. És igen, ennél durvábban is képesek rohadni.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!