Skif 81062

leírás később

Legfrissebb bejegyzések az autóról

Elkelt

Hát, erről sem született sok bejegyzés.

Igaz, nem is volt nagyon lehetőségem használni. Így inkább eladtam, minthogy lejárjon róla a műszaki, és szívás legyen eladni.
KeMa @ . 2 komment

2012.01.02. Hétfő - Átírás és vizsga

És igen!

Ezen is túl vagyunk!

A tulaj egyre idegesebben jelezte felém, hogy tényleg irassam már át az utánfutót, mert nem akarja a nevén látni. Én így is tettem :) .
December legvégén megberheltem az elektromosságot, most végre működik az összes lámpa, és a csatlakozó is fennvan.

Abadi Attila készségesen jött, és meghatalmazások sora után elvitte az utánfutót 19-én. Másnap már telefonált is, hogy a kocsi sikeres műszaki vizsgát tett. Szuper!

Ezután egy másik meghatalmazásos mizéria után lepasszoltam a papírokat egy jóbarátomhoz, Dávidhoz, akit szerencsére nagyon jó beszélőkével, és sok-sok szabadidővel áldottak meg. Harmadik próbálkozásra sikerült sorra kerülnie az okmányirodában, és mai nappal sikeresen nevemre iratta a kocsit. Ráadásul nem is akárhogy: piros szín került a forgalmiba, és a leendő tözskönyvbe, így szerencsére nem lesz majd szívás az utánfutó átfényezése után. Jeeee :)

Röviden ezek történtek. Attilának és Dávidnak hatalmas riszpekt, és köszönet!

Más: Suhitól kaptam vásszerkezeteket, meg dísztárcsákat. Neki is köszönet! Vááá, kezd egyenesbe lendülni a dolog :)

Hamarosan folytatódik :)
KeMa @ . 5 fotó . 5 komment

2011.09.17. Szombat

Újabb jármű került a családhoz. Régi vágyam volt, és nagyon sokat vacilláltam, hogy tényleg megéri-e, avagy sem? Eredetileg egy IFA-Camptourist lett volna a befutó, de az utolsó pillanatban elúszott a lehetőség. Aztán le is tettem az utánfutós dologról, mondván, a polski amúgy sem bírja elhúzni. Így január-február környékén el is adtam a vonóhorgomat. Majd tavasszal jött egy füles, miszerint ismerősnek van egy eladó Skif-e mindennel együtt, sürgősen 30-ért, műszakival 36 ezerért. Na, mondom, ez jó volna, de sem pénzem sem horgom. Aztán egyszer csak volt egy KGST tali, majd rájöttem, nekem mégis kell egy ilyen. Gyors telefon, hogy megvan-e még? Megvolt, 20 ezerért azonnal elvihető, de jövő hét csütörtökön jön egy másik érdeklődő. Gondolkodás-gondolkodás, telefon, majd egy hétfői napon elmentünk Abadi Attilával megnézni. Annyira megtetszett, hogy azonnal kifizettem, és hoztuk is el. Világítás nélkül. Műszaki nélkül. De megvan. Ezúton is nagy köszönet neki!!! 1977-es szerzet, 81062-es típusszám. 2 felnőtt és 2 gyereknek ideális méretű fekvőhellyel, étkező-"szoba", illetve egy előtér, melybe pont befér a polski. Ez két sátor, melyet egybe lehet fűzni. Ehhez jön még pluszban egy tartalék-sátor szett. Plusz asztal, kisszék, és minden kellék. A belsőség garázsban tartva, csak az utifuti volt szabadban. Kicsit meg is látszik rajta sajnos. De segáz, megérte! Mai nap bontottuk ki igazán, mert eljött az ideje, hogy bepakoljuk a garázsba mi is a belsőségeket. Tervek vannak vele, a fényező már meg is nézte, most kalkulál. Aztán átvisszük hozzá, és elkezdődik a restaurálás. Tervek szerint piros lesz, mint a kocsi, a rozsdás krómok pedig fekete szintert kapnak. Vagy lefújom ecsettel, még nem tudom pontosan. Bazzal már szóban beszéltünk róla, hogy velószínű tud segíteni a faanyagok pótlásában, azok ugyanis megsínylették sajna a szabadtéri tárolást. Hétfőn megjavítom a zárakat, aztán... Majd lesz valami. Most az örülés témája van. Át kéne iratni, de egyelőre még ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Nem tudom, hogy le tudom-e így vizsgáztatni, hogy aztán átírják a színét pirosra a forgalmiban... Jó volna, ha nem kéne két forgalmit kiváltani. Szeretném minél hamarabb nevemre venni. Röviden ennyi, majd mesélek még, amint történik valami. Természetesen még ősszel összeállítjuk a sátrakat, próba, és fotó erejéig. A króm-gugli meg bekaphassa, nem jeleníti meg az új bekezdéseket.
KeMa @ . 25 fotó . 13 komment