2007.05.30. Szerda

No, a minap történt egy kis incidens, nem más, mint az, hogy leszakadt a már amúgy is darabosra tört első spoiler. Végre :D Ugyanis apám nem nagyon akart újat venni. Cromaxot feltelefonáltam, rendeltem azonnal, nameg vonószem-takaró fedelet is. 11800,- és 850,- a bruttó áruk ezeknek. Apám viszont nem tudott forintot adni, csak €urót, mert nemrég jött meg külföldről. Természetesen a boltban ezt nem fogadták el (van, ahol elfogadják ugye, hát nem hülyék, ilyen valutát én is elfogadnék bármikor, főleg, ha én szabhatom meg a váltási árfolyamot :D ). No, szóval, kavarogtam egy picit a belvárosban, és már a tököm is tele volt mindennel, megláttam egy pénzváltót, azonnal fel is váltottam... De nem figyeltem az árfolyamot :S Valami 190-es áron váltották :S Szal ezt jól elqurtam... Volt nálam forint is, de így is kevésnek tűnt a végső árra... Hát visszamentem szomorúan, mondom, így csak a lököst viszem el, a fedélért visszajövök később. Mondták, hogy no problem, kitöltöm a törzsvásárlói kártya igénylést, és akkor majd adnak kedvezményt... Mondom, oké, de ennyit tuti nem tudnak... Hát, olyan jó fej volt a srác, hogy "első vásárlás" címszóval olyanra kalkulálta a végösszeget, amilyenre akartuk... "10500,- jó lesz?" .. Szóval elhoztam a tajvani, fényezetlen lököst, és takarót. Itthon elkezdtem felszerelni, miközben apám anyázott engem, hogy hogyan lehet így pénzt váltani (végeredményben mondjuk ugyanott vagyunk, annyit spóroltam, amennyit vesztettem :) )

Aztán kiderült az is, hogy tajvani lökös nem 100%-osan illeszkedik, ellenben jó rugalmas műanyag, szóval baj nincs, oda hajlik, ahova akarom. Miután az összes csavar felkerült, gyönyörűen virít a végeredmény. Színrefújás még várat, mert egyelőre nincs rá keret (apám szerint elveszett a fényezés ára a pénzváltáson :D )

A ködlámpa egyelőre nem került fel, mert az egyik a leszakadáskor kicsit sérült, és agyabugyelálni kell rajta. Ellenben az alsó rácsot átmentettem rá, hát a lukak nem pont oda estek, ahova kellett volna, de végeredményben nem is lett ronda.

A rendszámtáblával pedig megkoronáztam a műveletet. Gyönyörködtem benne 2 percet, majd mentem vissza a tetőre dolgozni.
Így kell fénnyel szemben fotózni :D Ezen már többet látni :) Hehe, utángyártott a cucc :) A ködlámpát leszámítva kész ;)

Kommentek

Buszos Petya

Te jó ég! Ez kib* durván eláll a kasznitól. Most azért megnyugodtam, hogy nem csak a pókosok szívnak a király "méretpontos" alkatrészekkel. :D :D

KeMa

Buszos Petya #4705: A szerencsém az, hogy valami eszméletlen puha mûanyag, és az elálló résznél pont fel kell csavarozni gyárilag is :) Tehát egyenesbe húzta. De lehet, hogy a puha mûanyag a raktárban, vagy szállítás közben vetemedett el ennyire... Nemtudom. Annyit azért nem kellett szívni, és a végeredménnyel tökéletesen meg vagyunk elégedve.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!