2010.01.13. Szerda

Valami véget ért...







"[...]Sokan még ügyesebben csinálják, és talán ösztönösen akkor vágnak bele a csodabogarazásba, amikor még igazából nincs rá pénzük. Ennek a megoldásnak az a nagy előnye, hogy bár anyagilag teljesen tönkremennek bele, a csodabogár pedig szépen elrohad, még mindig százszor kevesebbet buknak rajta, mintha már lett is volna rá pénzük.[...]"

(Winkler Róbert)

Kommentek

Lajoska

:(:(:(
Nagyon rossz így látni.

viandr

Egy korszak lezárult. Viszont ahogy mondtad tegnap is, egy új kezdõdik ;)

Egér

Szegényebb lett a Club, de minden elismerés a Tiéd, mert küzdöttél vele/érte nagyon sokat.
Részvétem :(
Imádom ezt a számot...

Karki

Remélem, nekem sosem kell majd így látnom Lujzát / Edinát / Micukát. :(

És csatlakoznék Cincin Úrhoz a részvétnyilvánításban.

KeMa

Lajoska #40623: Ne is mondd...

viandr #40624: És reméljük, az is ad szép emlékeket, és nem így fog végzõdni. Itt is köszönöm a segítségedet! Jah, és benyapénzzel nem számoltunk el!

Egér #40625: Ennek a zenének megadtam a harmadik jelentését. Ahhoz képest, hogy Kis Tibor mirõl írta, eléggé eltávolodtunk tõle :D

Karki #40632: Az, hogy ne lásd így viszont, egyetlen jó megoldás van rá: hallgass azokra, akik túl vannak már legalább egy autófelújítási projekten, és gépük tündököl. Nem a levegõbe beszélnek. Én anno itt rontottam el.

Egér

KeMa #40634:
Ha nagyon játszani akarunk a szavakkal
Kis Tibor--> Kis Polski :)
Amúgy nem sok autó éri meg a 31 évet, ráadásul ilyen 31 évet ;) :)

Andrei

KeMa #40634:
mit rontottál el? erre kiváncsi vagyok
menthetõ lett volna? amikor néhány bejegyzéssel ezelõtt lebontottad a 30 éve fennlévõ futómûvet, nagyokat néztem, szerintem Hollo, OGY féle felújítás nélkül nem élt volna sokkal többet

viandr

KeMa #40634:
2) Én azt hittem, hogy a benyapénz le lett rendezve, meg amúgy is szívesen segítettem. Viszont tegnap beszéltünk néhány telefonról, amik már nem kellenek. Szóval ha megfelel arra boltolhatnánk :D

KeMa

Andrei #40638: Nem hallgattam a többiekre, mikor mondták, hogy milyen lakatost keressek, lehetõleg az ismerõsi körön kívül. Most lezsedtem a vadiúj homlokfalat, meg a sárvédõt. Hát, a rohadásra volt ráhegesztve :S

viandr #40639: Amint megkapom a másik telómat, tiéd lehet ez a szép kék szímensz. De ez pannonos, nem tudom, hogy az gondot okoz-e?

Karki

KeMa #40643:
Akkor nem ott rontottad el, hogy egyáltalán belekezdtél... Én hányszor hallottam már: ezt az 500ast nem éri meg felújítani...
Szerencsére úgy tûnik, sikerült olyan lakatost találnom, akinek nem bûzlik a munka :)

Nálam inkább az a gond, hogy mindenki mást mond :)

Laceeee

Szomorú dolog, de reális döntés volt. Lehet, hogy meg lehetett volna csinálni de ennyi pénzt és idõt gondolom te sem tudnál rááldozni.

KeMa

Laceeee #40646: Hát nem. Ezt a döntést elõbb kellett volna meghozni. (mondjuk, ha 25 évvel ezelõtt nem költöznek pestre a nagynénémék, akkor most is garázsban állhatna, és nem rohadt volna el ennyire :D :D :D )

Laceeee

KeMa #40647:
Én megveszem 5000-ért ha lehozod Pécsre, érvényes forgalmival ;) :D

KeMa

Laceeee #40649: Szóltál volna elõbb ;) . Már elcseréltem a kocsit.

Laceeee

KeMa #40650:
Picsába... Pedig adtam volna érte egy Matizt.... Nah mindegy :D

KeMa

Laceeee #40652: Matiz? Azzal nem mentem volna sokra. Viszont ez az A4-es, amit kaptam érte, sokkal jobban bejön :D :D :D .

viandr

KeMa #40653:
Jááá!! :D
Tényleg jó üzlet volt egy polskit A4-esre cserélni :D

obrotka gyula

Csak ismételni tudom önmagam. :)
Sajnálom, ami történt,de jól döntöttél. :( :)

Utólag néztem meg a videót. Baszod, belekönnyeztem ebbe is.

Tibee

Részvétem! :(
A vidi nagyon meghatóra sikerült. Nehéz döntés lehetett, de az tény, hogy teljesen logikus.

Egér

obrotka gyula #40656:
Nagy szakállas barom vagyok, de reggel nekem is bepárásodott a szemüvegem :) :(

piciHuBo

Én is részvétemet nyilvánítom, nekem is elindultak a könnycseppek! Sajnos most mást nem tudok mondani nem jutok nagyon szóhoz!

Grosso

Sajnálom. Azt hittem, Belõle is autó lesz újra. :(:(

bexxter

No, most van 2piros amire koncentrálni kell :)
Ez meg szép emlék.

Dave07

ez szomorú :(

Törölt felhasználó

:(
Részvét Matyi

Soma22

besírtam baszki KeMa...
részvétem, de csak elõre, hajrá!!

Marczin Róbert

Nem vagyok egy érzelgõs típus, de megsirattam baszod. :(:(:(:(
Sajnálom ezt az autót, túl rég ismertem meg.
:O
A döntés a tied, gondolom meg volt ennek az oka.
Egy autóval szegényebbek lettünk, ami nem egyszer kapott díjat emlékeim szerint. Nem tudok mit írni, kérem kapcsolja ki....
:(

KeMa

Basszus, nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül bárki megkönnyezi a kocsit. Nem fogom letagadni, nagyon nehéz volt visszatartani, hogy a bontós elõtt ne sírjam magam, mikor odébbkúrták a targoncával.

Hát, cirka 5 évig volt nálam, abból 2 évig használtam, szereztem egy legszakadtabb, és egy gyorsulási III. helyezetet, és neki köszönhetõen sok-sok barátot. És természetesen nem utolsó sorban tapasztalatot is.

Szar dolog, na.

Dömi

Én nem sírtam, de vidi közben azon gondolkoztam, KeMa lennék, biztos sírnék. :)

Részvét.
Kis pirost meg sok kis polos talira vinni!

Kopányi Sándor

obrotka gyula #40656:
Marczin Róbert #40672:
Én is. Elvesztettem egyet az elsõk közül akiket megismertem a Club 126on belül.Van Nikibõl egy ülésem azt megtartom akár mi is lesz, rajta van még a Keller huzat is. Vidám kisautó, de a kis piros még vidámabb lesz! ;)

Grosso

KeMa #40673:
Én se voltam messze tõle...
Baszki, pont azon gondolkodtam, hogy tulajdonképpen én, Tibee, meg Lajoska kezdtük el gyakorlatilag "elbontani", mikor ugye ott is aludtunk Nálad közgyûlés után... :(:(

tunyi1986

én is eljátszottam már párszor hggvel ezt a jelenetet konkrétan azt hiszem 2szer. Egyszer amikor megkaptam akkor akarták nagyon bontóba küldeni,és legutóbb amikor megvettem DLL-t akkor akarták hogy menjen de ez idáig mind2 alkalommal sikerült megmentenem :)

Horváth András

Valószínû, hogy a semlegességemben nagyban közrejátszik az, hogy soha nem láttam élõben az autót, ennek ellenére én is sokat hallottam róla, és valóban nehéz lehetett meghozni ezt az amúgy teljesen érthetõ döntést. Sajnálom szegényt.

Mondjuk azt is hozzá tenném, hogy sokat tanultál az autón kasztni meg lakatolás témájában is, amit még kamatoztathatsz a jövõben.

A lakatossal amúgy mi a helyzet? Túl jóban vagy vele ahhoz, hogy elküldd a melegebb éghajlatra?

THONY

BAsszus, ez rohat szomorú összeállítás de méltó búcsu! Sajnálom:( Az utolsó bejátszáson tényleg az a kocsi van? Az nagyon ütött:( Jó soka bejárt a kis autó, zöldben egész egyben volt:(

KeMa

Grosso #40680: Van is abból pár kép a videón. Jó móka volt akkor még. Nem tudtuk, hogy ez lesz a vége :(

tunyi1986 #40681: Én is úgy szereztem, hogy "ittvan, tiéd lehet. különben megy a bontóba".

Horváth András #40682: Lakatossal azóta nem beszéltem. Szerintem jobban is járunk, ha nem találkozunk. Õ legalábbis mindenképp.

THONY #40684: Igen, az egy 1986-os felvétel, super8-as szalagról. Azért szaggat, mert a filmfelvevõ már rossz volt. A zöld állapota sajnos csalóka: ugyanolyan rohadt volt, mint most, csak "szépen" rá volt festve.

Kopányi Sándor #40675: Azigen. Üléshuzatostul? :D régi szép emlékek. Különben elgondolkodtam: "lakatolás után", kék elsõ és hátsó ajtókkal, ecsettel bezöldített oldalajtókkal volt a legjobb. Én úgy szerettem igazán :)

Földi zoltán

Basszus, a videó közben én is elkeztem könnyezni :( Sajnálom.
A pirosra pedig vigyázz, sok sikert hozzá, és ne hagyd hogy ilyen sorsra jusson.

Ég veled...

CsuTee

Nagyon sajnálom ezt a kiskocsit, télleg nagyon szomorúra sikeredett a videó.Átérzem:(:(:(
Hadd búcsúztassam ezzel a JáRóBeteget:

http://www.youtube.com/watch?v=MRGjhkFazsI

Steveee

Ez szomorú.:( A videó tényleg megható. Sajnálom.:(

THONY

KeMa #40685:
szóval õ van a videón?

KeMa

THONY #40699: Elõbb mit írtam? ;)

THONY

KeMa #40703:
:( :P

raver

nagyon sajnálom, szép a videó , annyi "vigasztal" ha lehet igy fogalmazni hogy láthattam élõben.
KeMa bennem akkor is az a kép marad meg rólad bármilyen szép is lesz a kispiroska :) amikor ezzel a csodajárgánnyal és a 3 méteres rudon neonzöld zászlóval jöttél a 2007es talira :D

Tibee

raver #40715:
Nekem is. :) Az nagyon komoly volt azzal a bazinagy antennával. :) Sõt, én még vezettem is 1-2 kör erejéig. :)

Törölt felhasználó

Rossz így látni, hiszen nekem is sok emlékem kötõdik ehhez az autóhoz. És szinte velem beszélted ki ezt a témát mi legyen, még sem tudtam sem azt mondani, hogy igen tartsd meg és azt sem hogy igen add le..Talán tényleg ez volt a legokosabb. :S

Törölt felhasználó

Együtt érzek veled, nehéz döntést kellett meghoznod.. Sajnálom, hogy ennyi energiát és pénzt öltél bele, és végül nem sikerült... de örömet, élményt, tapasztalatot, azt sokat szerzett neked ez a kisautó, és ez talán kárpótol.

KeMa

Polski #40744: Igen. Sajnos így alakult. De milyen jó, hogy nem mentél át a szomszédba megnézni nekem azt a skodát, így megmaradtam kispolskisnak :D
Apropó. Film legvégén, a régi filmfelvételen látszik a Licecja Fiat felirat :) Nekem eddig fel sem tûnt. Ezekszerint Nikin is volt.

LipTom #40813: Hát, szomorú dolog. Emlékszem, amikor a "lakatos" elkészült vele, hozzád mentem át elõször megmutatni. Lámpák és ablakok nélkül :D Tiédet mikor csináljuk meg?

Buszos Petya

Baszki de szar ezt így végignézni. Valami olyasmit éreztem a videót nézve, mint amikor a vasas cigányok elvitték a Busz maradványait. :(:(

De minden végben ott az új kezdet: legalább a kis piros (neve van már?) jó helyre került. Vigyázz rá, és mentsd meg az utókornak!

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!