Felkészülés a 2013/2014-es télre

Azt hiszem, ez sikeresen megtörtént.


Ápdét: A kocsi nyári tali óta durrogott, puffogott, de teljesen véletlenszerűen, nem lehetett semmi konkrétumhoz kötni. Jár a motor, puf-puf, aztán jár tovább. Ez egyre durvább lett, egyre gyakrabban jelentkezett. A gyújtást állítgattam, de sajnos nem segített -igen, vissza kéne tennem az elegantot. Mivel a szivatóbowdent még mindig nem csináltam meg (talán őszi tali előtt ment tönkre?), így rendszeresen hátul indítottam a kocsit. Egyik alkalommal, a szivató karját tologatva vettem észre, hogy az egész karbi mozog. Probléma forrása megvan: a karbi lelazult. Meghúztam, azóta nem durrog.

Mai nap pedig végre rászántam magam a szivató megjavítására. Úgy volt, hogy tippeltem: a bowdenházat fogató műanyag halálozott el. Itthon feltúrtam a kincseket tartó dobozomat, melyben találtam is egyet. Szépen betettem a helyére, próba... majd megint ugyanaz a jelenség. Megint szétszedtem: most a bowdent rögzítő műanyag tört el. Ismét kincsesdoboz, egy bontatlan, 3 Ft-os csomagban találtam meg, bettem, és kész is. Szerencsére működik rendesen.
Gumik pótolva a pöcök kincs :) így a másik oldaláról sem látszik rendesen Tádááám :) Ez is benn :)

Kommentek

ParaSoniC

A reggeli dugóban is puffogott? :)

KeMa

Nem, akkor már rég túl voltam ezen a műveleten :)

KeMa

Közben azt nézem az utolsó képen, hogy lehet, hogy fordítva tettem be a műanyag bizbaszt? :D

hollo

A gázmozgató karnál lévő kis fém biz-basz is megfelelően itt. :D

KeMa

hollo #55155: Óóóó, még gondolkodtam is rajta, hogy lehet azt kellene betennem, mert abból van 15. De nem voltam benne biztos, hogy jó hozzá, próbálgatni meg lusta voltam :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!